Mrvedgg Kızlar bebeğim 16 aylık bisiklet alicam çok fazla reklamı yapılan Globber almak istiyorum ama fiyatida malum bu dönemde çok pahalı geldi uzun süre kullanirsada değer diye düşünüyorum.o yüzden kulanan anneler varsa bana yardımcı olabilirmi? Farklı öneriler varsa onları da paylaşabilirsiniz
Asyaveannesi04 Mrvedgg globber aldım eşime 3500ken alayım dedi boşver dedi 2 ay önce dayanamadım aldım artık kızım bayıldı evin içinde bile binmek istiyor 15.5 aylık havalar azcık daha ısınsın sürekli çıkarıcam sonrasında da 2.el platforumların da satarım en kötü
Ipekkuzusu Mrvedgg bebeğiniz Baya büyümüş ilerki yaşlarda ona binmek istemeyebilir scoter tarzı olanlar daha kullanışlı oluyor bence bnmde kızım 15 aylık seneye için onu almayı düşünüyorum
Mrvedgg Asyaveannesi04 Yaaa sevdi demekki bebek arabasinda eskisi gibi durmak istemiyor bende onunla gezdiririm diye düşünüyorum evet aslında çok hoslanmazsa satışı kolay bir ürün
Mrvedgg Ipekkuzusu Daha sonra denge bisikleti olarak kullanılabiliyor diye biliyorum ama az mı kullanırım scooter aynı marka mi öneriyorsunuz
Elif9292 Biz kullanıyoruz, memnunuz. 10 aylıkken 3.5 civarıydı aldım, ona oturtup banyo yapmışlığım bile oldu, eline oyalayıcı içi dolu kutu verip. Ama daha uygun muadilllerine de bakılabilir. Sürüşü çok rahat. Bebek de rahat ediyor içinde, güzel tasarlanmış
Mervemurat94 Bende sıparıs verdim bakalım fıyatı pahalı ama uzun süre kullanılabilir olması bana mantıklı geldi gelmesini bekliyorum
HatMus Mrvedgg Bende 2 aydir kullaniyorum 15 aylik kizima. Iyiki almisim. Normalde arabasinda sıkılan kızım onda pür dikkat etrafı izliyor.
Alimel Mrvedgg eğer arkadan gelen çocuk varsa kaç çocuk büyütür öyle söyliyim öyle sağlam ve güzel parasını hak ediyor keşke daha makul olsa ama
meryembrl Mrvedgg biz prego kullanıyoruz ben bi ara bebek arabası yerine kullanıyordum resmen. Globberdan daha uygun bi bakın isterseni