Asliihnnomerr engteacherrr 1 yasindan beri mama içmiyor 16 aylık şu an gece kalkmaz sabah kalkar sadece sütü sulandırarak iciririm yatmadan önce.
Zeynosileannis engteacherrr Sabah uyandığında ve öğlen uyumadan önce veriyorum toplam 360 cc falandır. Yeni içmeye başladı geçen aylarda 100 zor içiyordu
livanurvealpinannesi61 engteacherrr Benim kızım 12 aylıkken gündüz 3 kez gece 2 kez mama içerdi gündüz 120-150 ml gece 180 200 ml arası.daha küçük bebeğiniz uyurken en azından içmeli.
engteacherrr Eymenikonunannesi14 nasıl kestiniz benim tamamen bırakma niyetim yok da toplam 500 cc kadar içiyor günde azaltmak istiyorum kıyamıyorum da aç kalır diye
Eymenikonunannesi14 engteacherrr ben devam edecektim aslinda ama kendisi birakti icmiyor kaşik mama+ ek gida seklinde ilerliyoruz mama süt hepsini reddediyor malesef 🤗
engteacherrr livanurvealpinannesi61 gündüz 4 gece 1 kez içiyor benim kızım da 120 şer bana fazla gibi geliyor kıyasladığımda daha sık versem de içer miktar mı azaltsam yoksa öğün mü azaltsam bilemedim