Blairss Bir sorum daha olacak bebeğim 9 aylık ama anne baba demiyor babıldama devam. ( bazı bebekler meme anne baba vs diyormuş ) Bir de alkış ve el sallama yapmıyor hep gösteriyorum ama. İnternette her bebek maşallah yapıyor :( geç yapan oldu mu aramızda?
Melis1706 Blairss ben yasimda konusmusum mesela her bebegin gelisimi farkli benim bebegim 5 ay 21 gunluk hala donmuyor mesala ama desteksiz oturabiliyor
Ecenin_Annesi29 Blairss 8 bucuk aylik kizim dediklerinin hoc birini yapmıyor bence kiyaslama kimsenin bebegiyle er yada geç oluyor her bebek ayni degil
Gezginkisisi Blairss benim bebeğim 9 aylık alkışı 7. Ayda baybayı da bu ay yapmaya başladı. Ama babıldama yok. Bi ara babıldamıştı sonra sustu.. ben de onu takıyorum kafama🥲 sanırım bi özellikleri gelişirken diğeri duruyor o nedenle çok takmamaya çalışın, çalışalım🙃
Minikom33x Blairss oğlum 1 yaşında hala baybay alkış yapmıyor , ama benim ellerimi tutup alkış yaptırıyor her bebeğin gelişimi farklı hiç takmayın birden yapar
asrinhatasi Blairss benim bebeğim de 9aylık olacak bayramda ağzında sürekli bir laf var kendince sesler çıkarıyor bazıları baba ve memeye benziyor ama net bişey demiyor. (Emmeyen bebenin de meme demesi 🥲) alkış ve baybay bizde de yok.
Ay1997 Blairss bu hafta yaşı bitecek oğlumun kendine gelirse ozu alqis edecek bay bay edecek kendi istemzse yapmaz 9 ayinda alkış vardı sora dayandi şimdi yene yapiyo
Tbmbdb Blairss benim ki de 1 hafta sonra 9 aylik olacak yapmıyor alkış bay bay falan ma me ba seslerini çıkarıyor ard arda söylüyor