ankarahanimefendisi Kızlar kızıma bayram için bunu aldım. Ama hava o kadarda sıcak olmaz gibi duruyor. Nasıl giydirebilirim. Beyaz body ile düşündüm ama belki daha güzel bir fikri olan olur paylaşırsanız sevinirim❣️🙂
whitechocolatemochaa ankarahanimefendisi hangi ilde yaşadığınıza bağlı ama kot ceketle olabilir hele de beyaz kot varsa çok yakışır
biroglanannesii1 ankarahanimefendisi Ben kıyafetlerin altına hoşlanmıyorum öyle uzun kollulardan canım bence ne yapabilirsiniz elbiseyi bozmadan üstüne bir beyaz hırka alın derim altına da beyaz muz çorap efsane ☺️
ankarahanimefendisi whitechocolatemochaa daha altı aylık pek doldurmuyor ceket tarzı falan birde elbise kapatır diye düşünmedim ama 🙈
ankarahanimefendisi biroglanannesii1 bende hoşlanmıyorum inanın ama elbiseyi çok sevdim almadanda duramadım aslında bende üzerine giydirmeyi düşündüm ama çok kapatıyor birde terler falan diye endişelendim
biroglanannesii1 ankarahanimefendisi Yok şöyle yaparsınız önünü kapatmayın ev veya kapalı alanda çıkarırsınız dışarı da olduğu yerler de giyer önü açık kalsın ve çok kalın bir hırka almayın
Zeliff ankarahanimefendisi ben beyaz badi sevmiyorum elbiselerin altına. Üzerine hırka veya kot ceketle giydirebilirsiniz. Elbiseyi kapatmasın derseniz kolları modelli olan gömlek ya da bluzlar var onunla giydirirseniz bütün bir elbise olarak görünür☺️
Mavi3435 ankarahanimefendisi hırka giysin prenses.bu renk düğme alın hirkaya dikin çok yakışır.saglikla goysin