svgieymn Funda86 seni emzik.gibi kullaniyordur belkide canm 🤭 semde 1bucuk yasnda kes bence ben cok rahatladm gece hic uyanmiyo artk
svgieymn NilD bisey olmaz insAallah canm bende iyim yemek yiyor.iyiz cok sukur cunku sutum.artk koca bebege yetmiyordu yemekte yemiyordu memeye guvendigi icin ama artk yemege bindi yemekleri yiyor cok sukur
svgieymn NilD evet canm doktorda baya onceden birak demisti ben birazdaha emsin demistm iyi bir sure tam zamani unuttu gitti
svgieymn Funda86 sende yavas yavas azalt canm ek gida cogalt sut aklna gelmesn doyur surekli eline bisey var sevdigi seyleri sonrada biraktirirsn yavastan iyi olur
svgieymn Goksualya biraktirabilirsin bence sende canm korkma allah kolaylk veriyor oyle boyle geciyo 1hafta oldummu tamamdir zaten
Goksualya svgieymn evet allah verir kolaylıgını , ama böyle salçayla korkutarak falan düşünmüyorum bakalım kısmet 2 yasına kadar emsin sonrasında izleriz güzel bir yol 🙏🏻
Ozgesen48 Yüreğim cız etti okurken ..polemiğe hiç girmek istemiyorum ama başkalarına tavsiye etmeyin lütfen böyle birseyi .. rahat rahat uykular dilerim ..