Umutveannesi Baklavanida 1 yaş 150 cc içiyor en fazla. Eğer mamanın dibinde 5-10 cc bırakıyorsa doymuş demektir
guzide18- Baklavanida sadece mama ile mi beslenıyor ? Benım kızımda 2 buçuk aylık 2 buçuk 3 saatte 90 cc ıcıyor bazen doymuyor 120 ıcıyor bebege göre degısıyor o canım bazı bebek daha az ıcıyor bazı bebek daha çok benım bebeğim sadece mama ile beslenıyor
Tomyris Baklavanida 3 aylıkken 2 saatte bir 90 içerdi. 4 aylıktan beri 3 saatte bir 120 içiyor. 5 ay 23 günlüğüz.
Sumelsa2134 Baklavanida benm bebek anne sütü alıyor bide ek gıda onun dışında mama gece yatırırken veriyorum 5 ölcek iciyor bazen de 4 ama genelde 5
Baklavanida Bana az geliyor canı isteyince 120cc içiyor ama çoğu zaman bırakıyor mamayı bende 100 yapıyorum doymuyor mu acaba aç bırakmıyorumdur umarım sizler ne kadar veriyorsunuz
Baklavanida guzide18- benim bebeğim de sadece mama bilmiyorum 3 ay kontrolünde hemşire zayıf dedi kilosu 5.200gelmşti araştırdım ortalamın içinde zayıf mı anlamıyorm
goktug06 1 hafta sonra 4 aylık olacak oğlum. Bazen 90, bazen 120 cc veriyorum. Doyduğunda diliyle itiyor, zorlamıyorum.
goktug06 Baklavanida Tabi tabi normal. Hatta danışmanlar mama kutularında yazan miktarların bile doğru olmadığını söylüyor. Her bebek farklıdır çünkü. Doyduklarında belli ediyorlar, çok içerlerse de fazlasını kusuyorlar. Gönlünüz rahat olsun. 😇