Yorguunnanne Kızlar 21 günlük bebeğim var sürekli emmek istiyor göğsümden çektiğimde birkaç dakika sonra ağlamaya başlıyor. Memede uyuyor çekince uyanıyor. Normal midir ne yapmam lazım
Yorguunnanne Buse18062 normalde yeni doğanlar hep uyur diye biliyordum bu sürekli memede 😂 biraz tedirgin oluyorum artık
Almiram347 Belki yeteri kadar karnı doymadihi için memede kalmak istiyor olabilir emmesi güçlü olmayabilir bir şey olmaz sen emzir bol bol doyduguna emin oldukran sonra yatağına koy hafifçe salla uyusun ☺️
Yorguunnanne Almiram347 evet emerken uyuyor tam karnı doymuyor çekince uyanıyor ama doydugu zamanlarda aynısını yapıyor ağzında dursun istiyor
Hcrn1993 Merhaba benim bebeğim de henüz 11 günlük ve aynı durumdayız geceleri sürekli memede kalmak istiyor gün içinde de bazen ağzıyla meme arıyor hemşire bir arkdaşım belki doymuyor olabilir, gazı olabilir yada kulağı ağrıyor olabilir dedi
Yorguunnanne Hcrn1993 gazı olduğu zaman memeyi ağzına almak istemiyor. Kulağı falan ağrısa memede huzurlu uyurmu acaba