Didem0101 Sağ mememde daha az süt var vermeye devam ediyorum ama bebeğim daha çok yorulup daha az süt içiyormuş gibi geliyor sonra da soldan veriyorum ama sağdaki sütü artırmanın başka bir yolu yok mu günde bir kere iki memeyi de sağıyorum ayrıca
Kdm Didem0101 benimde aynı birinde daha fazla süt var hiçbir şekilde artmıyor aktif emmesine rağmen . Az memenin kapasitesi o 😂😂
BabyH Didem0101 son bi kaç gündür ben de aynı şeyi düşünüyorum Göğüsler tamamen boşalttıktan sonra memeye pompa ile en az 5 dk sağmak gerek ki meme sütüm yetersiz olduğunu daha fazla süt gerektiğini anlamalı
PamukPrensesannesii Didem0101 benim de doğduğundan beri sağda çok solda daha az. Ama emmesinde bir sorun yaşamadım hiç 😅
Nihal98 Memeyi bebek emdikten sonra ya da bir şekilde boşalttıktan sonra manuel ya da elektrikli ile sağın (mochi tek vakumla çeken pompa olmaz). Boş memeyi sağmak süt arttırır, beyne ‘bak hala aç bir çocuk var, süt lazım’ mesajı verir. 🌱
Didem0101 Nihal98 peki günde kaç kere yapmak gerek ben bebeği saatli de emziriyorum aslında her istediğinde veriyorum bazen 2-3 saat bazen saatte bir istiyor
Didem0101 BabyH tamamen boşaldığını nasıl anlayacağız peki ben pek tecrübeli değilim de ondan soruyorum
Nihal98 Didem0101 Ne kadar yaparsanız o kadar iyi, iki dakika bile olsa yapın. Ben mesela geceleri yapamıyorum uykuya çok düşkünüm ama gündüz her emzirmeden sonra 10’ar dk en az sağıyorum.
BabyH Didem0101 tamamen boşalmıyor bence ya Ben emzirirken sonra bakıyorum bi göğsüm diğerine göre daha inik daha yumuşak oluyor ama baktığımda sıktığımda yani hala süt geliyor kendi kendime kuruntu yapıyorum herhalde felan diyordum siz de böyle yazınca acaba mı demeye başladım Her emzirirken sonra sağmak en mantıklısı
Didem0101 BabyH evet çekmiyor gibi geliyor yok heralde diyorum sıkınca bir bakıyorum süt var akışı yavaş gelince emesi mi gelmiyor yoruluyor mu nedir anlayamadım
Didem0101 PamukPrensesannesii inşallah ben de yaşamam ya yalnız değilim en azından ben de endişeleniyordum🤲
Prszyd Evde olan tüm kuru meyveleri süt yulaf tarçın zencefil zerdeçal tahin pekmez yulaf süt fındık bunları karıştırıp gece uyumadan icip üzerine su tüketin bol bolds az süt geliyor denen memeyi emzirin süt akışı yavassa açılır 2-3 saatte bir yerine saatte bir emzirin bir süre
Didem0101 Prszyd yaaa 😲tavsiyeniz için gerçekten teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka evde yulaf vardı ben hiç tüketmedim