Hacer_48 Hangisini öneriyorsunuz sidefer aldım süt aroması varmış bizde de süt alerjisi vardı zarar eder mi bilgisi olan var mı vermedim bende
Deletedmom277 Hacer_48 alerjisi varsa kesinlikle vermeyin. Ocean microfer bestiron floradix kullanabilirsiniz. Alerjik bebeğim var ocean microfer kullanıyorum
Kucukkalbim Hacer_48 2 ay bestiron kullandık fakat oğluma içeremiyorum şimdi nutrigen şase form kullanıyorum bi sıkıntı yok şimdilik
Rzgr Hacer_48 biz 4. Aydan bu yana ocean kullandik ama 8. Ay tahlilimizde demir orani 6.7 cikinca doktorumuz sidefere basladi. Oglumunda sut alerjisi var bende tereddut etmistim 2 gundur kullaniyoruz herhangi bir sorun yasamadik.
Asafeymeninannesi Hacer_48 Ahh alerji 🤦♀️ aynı durumdan bizde muzdaribiz ne yazık ki. Allah yardımcınız olsun Bestiron kullanabilirsiniz ☺️
Gamzeren13 Rzgr merhaba bende yani başladım sidefere nasıl veriyorsunuz oğlumda 4 aylık ölçü olarak ve aç tok olması önemli mi
Rzgr Hacer_48 gecmedi aslinda gecen hafta diyet acip denedim. Ama sideferi korkarak vermistim bekledigim gibi olmadi.
Hacer_48 Rzgr kendi diyetinizi mi bozdunuz nasıl anladınız ne tepkisi verdi mesela bende dört aya yakın diyet yaptım yoğurtla yapılmış kek yedim geçen bişey olduğunu anlayamadım
Rzgr Gamzeren13 oglum 9 bucuk kilo ben sabah 10 aksam 10 damla veriyorum. Ama bizim 8. Ay tahlilimizde demir degerlerin cok altinda oldugu icin cabuk toparlayabilsin diye bu kadar cok. Ocean i 6 damla kullaniyorduk. Kilosuna gore belirliyor doktorlar. Doktorunuzla konusun yada ebenize de sorabilirsiniz
Rzgr Gamzeren13 genelde ne ac ken nede tokken veriyorum. Emdikten yarim saat sonra veriyorum kusmasin diye ilaci verdikten sonrada bi yarim saat birsey vermiyorum. Gunde 1 defa verirken her sabah 10 da veriyordum. Simdi gunde 2 defa veriyorum sabah 9 da ve aksam 6 da. Bir saat belirlerseniz daha kolay olur sizin icin
Rzgr Hacer_48 benim oglumun yuzu kızariyor. Ben ona direkt lor peyniri vermek gibi bir hata yaptim. Cunku diyette bir margarin kacagi olmustu ve bende sizin gibi anlayamamistim. Ama sonra cok pisman oldum oglumun yuzu tamamen kabardi 3 gun de gecti. Bur dahaki diyet acmada kendim biraz fazla tuketerek deneyecegim.
aysegull Rzgr merhaba benim oğlumun değeri de çok düşük çıktı. İki ay önce 4 küsürdü şimdi ise 5 küsür hala çok düşük. Çok düzenlide kullandım ama düzelmedi. Günde iki kere kullanmanızı doktorunuz mu söyledi.
Hacer_48 Rzgr işte benimkinin cildinde hiç bir belirti olmuyordu kanlı mukuslu kaka olmuştu sadece şimdi ek gıda alıyorken bir de kabız kakasında bişey olda nasıl görücem kafamda değişik sorular
endlesslove Rzgr side fer başlayacağız biDe ilacı aldım ama 6 kilo 6 damla verilmesi gerek tek seferde mi vericem bölecek miyim kafam karıştı doktora da henüz soramadım muayene esnasında bebeğim çok ağladığı için atlamışım, beni bilgilendirir misiniz
Rzgr Hacer_48 bilemiyorum oglumda kan yada mukus yok sadece yuzunde sivilce seklinde kizarikliklar oluyo.
Rzgr endlesslove ben 6 damlayi tek seferde veriyordum. Doktor istersen bölebilirsin kusma falan olursa gunde 2 defa 3er damla seklinde ver demisti. Ama boyle bir durum yasamadigimiz icin ben tek seferde 6 damla vermistim.
Rzgr aysegull evet doktor soyledi. Gunde 20 damla 10 sabah 10 aksam 1 ay sonra tekrar bakilacak. 6.7 cikti oglumun