Anne9999 Kızlar bebeğim 25 günlük burnu tıkalı nasıl temizliycem fizyolojik serum aldım ama yapmaya çok korkuyorum aspiratörle çekmeyi de önermediler daha küçük diye nasıl yapabilirim
gurbetcimami Anne9999 bizim de o günlerde burnunda değil ama içeride tıkanıklık olmuştu serum fizyolojikden birer damla damlatıp aspiratörle çektim yoksa tek başına serum fizyolojik işe yaramadı bir problem olmadı bizde
M_06_P Anne9999 bizim de oldu bir hafta kadar sürdü ben de çok korkuyordum temizleme konusunda her birine 2.5 cc şırıngayla temizleme yaptım günde 2 kere düzeldi bir süre sonra ve şimdi iyi
Sedoa_ Anne9999 2 şer damla damlat yan tutup ama damlat sonra poposuna pıt pıt yap demişti o zaman doktorumuz. Ama tıkanıklık gitmezse aspiratör yapın gümde 2 kere serbestti bize. Bir da hava makinası var ya dolapta bekletilmiş serum fizy çok işe yarıyor
Helensmomy Anne9999 acil değilse hemen kullanma. Bi doktora sağlık ocağına vs gideceksiniz nasılsa yenidoğansa. Oraya yanında götür bi hemşireden rica et gösterir misiniz bi kerelik siz yapsanız de.. onun yaptığını ve bir şey olmadığını görünce siz de rahat yaparsınız. Ben öyle yaptım.