Drn06 Elifbese benim de bebeğim kolikti çok iui geldi baya rahatlattı bizi iyi bir gaz maması dr önerdiyse mutlaka deneyin
Sarelinaaa Elifbese bizde kullanıyoruz canım kızım çok gazlı bi bebek okadar büyük gazlar çıkarmasına rağmen hala kıpkırmızı olup sıkıyordu kendini comformile geçtik tabi yine gazı oluyor ama ara ara ve eskisi gibi kötü olmuyor gayet memnunum
Limoneta Bende hepsini deneyip kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. Sadece kakası yeşil ve kokulu oluyor başka sorun yok. Kilo alımıda iyi yağlı olduğu için
sbldmr123 Conformil baya fark ediyor gaz kabızlık kalmıyor ama biraz sabretmek lazım ilaç değil neticede
ceylinnn İlk 2 ay çok gazı vardı bebeğimin kullandık. 10 gün sabredip kullandıktan sonra çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim.
Elifbese Cok tesekkur ederim kizlar bebegim kakasini yapamiyor kabiz olmuyor nazen ama cubukbyardimiyla yaptiriyorum kendiligimdrn ýapsin istiyorum bu mamayi kullaninca yapar insallah similac 1 kullaniyorum kilo aldirmasi iyi ama kaka sorunu beni tuketti🙄
Symnlrg Elifbese canım ben kabız olduğunda gliserin yapı kullanıyordum enjektörün ucuna azıcık çekip veriyordum makattan
Symnlrg Gaz sorununa yardımcı oldu da kabız yapmıştı oğlumu üç paket denedim ona rağmen belki mama değişikliğinden kabızdır geçer diye bekledim geçmedi. Mama değiştirdim yine 😊
Elifbese Symnlrg ben de gliserin kansuk fitil atiyordum ama o an yapiyordu sinra gene ayni oluyordu makatini uyarmakta cok iyi degil bu sefer tembellik olur diyorlarlar
Elifbese Sarelinaaa similac 1 kullaniyorum guzel doyuruyor ama iste kaka ve gaz sorunu oluyor kakasini yapmiyor kulak pamugu ile yaptiriyorum kendiliginden yapsin istiyorum bu mama ona yardimci oluyorsa surekli kullanayim bari
Sarelinaaa Elifbese comformil de de iki üç günde bir yapıyor canm ama günde üç defa tek yiyor doktor normal buldu günde kaç defa yiyor ?