Esralparslan1 https://imgyukle.com/i/Qt5aRS Kızlar bebeğim 1 yaşında yeni diş çıkarıyor daha patlaamadı 4 gündür ishal ilk günler 7-8 kere yaptı dün 4 kere bu kadar ishal olması normal mi sizce ? Bugün de 2. İshalimiz Birde bir şey dikkatimi çekti aptamil 4 e geçtik ek gıda yedikten sonra ishal olmuyor ama mama verdikten hemen sonra ishal oluyor gürültülü kaka yapıyor endişeleniyorum başına gelen var mı yada yardımcı olabilecek birileri yardımcı olursanız çok sevinirim 🥲❤️
Dimitrina_kovaceva Esralparslan1 diş dönemlerinde ishal olması çok normal. İsterseniz pirinçli bir şeyler yedirin. Bir de muzlu ve de havuçlu. İyi gelecektir 💐
Mefat Merhaba benim kızım da 13 aylık ve üstten 3 dışı çıkardı birini çıkaramadı. Bugün 5.gun 5 gündür ishal ve dediğiniz gibi sarı ve yeşil bazen mukuslu. Ve ishal başladığından beri anne sütünden başka bir şey yemiyor bol su içiyor.
Esralparslan1 Mefat ne güzel benim oğlum hiç su içmiyor doya doya peki günde kaç kere ishal yapıyor bende endişeleniyorum sıvı kaybediyor diye 🥲🥲
Esralparslan1 Dimitrina_kovaceva evet biliyorum 4 gündür ishal günde 7-8 kere ishal oluyor yaaa bir de resmî inceleme şansınız oldu mu bilmiyorum ama ilk defa çıkarıyor diş sanırım diş yni üst sol günde 7-8 kere yapması beni korkutuyor o kadar 🥲
Dimitrina_kovaceva Esralparslan1 gördüm ön üst diş çıkıyor diyorsunuz ama normalde önce alt çıkması lazımdı 🤔gerçi bazı bebeklerde Farklı olabiliyor
Esralparslan1 Dimitrina_kovaceva evet ama ishal çok uzun sürdü doktorumuz reflör önerdi onu aldım yarın kullanacağım bir de çarşamba olmadı perşembe günü hastaneye götüreceğim hiç tecrübem yok diş ishali bu kadar uzun sürer mi 🥹
Dimitrina_kovaceva Esralparslan1 bilmiyorum ki canım uzun sürüp sürmedigini. Ama ishal yaptığını biliyorum. Doktor daha iyi bilir