Banunur Kızlar bebeğim 1,5 yaşında gece kusması oldu 3 kez sabah kalkınca keyfi iyiydi uyandıktan 1 saat sonra full sümüksü kaka yapmış başına gelen var mı neden olur yarın doktoruna götürücem inşallah ama yinede bilgilerinize ihtiyacım var.
Sedoa_ Banunur besin zehirlenmesi olabilir mi farklı bir şey mi yedi bi değerlendirin. Tam pişmemiş tavuk da olabilir mesela
Merve0227 Banunur enfeksiyon riski olabilir oğlum her 15 20 günde bir bunun için hastanelerdeyiz sürekli Mama içiyo hoppp bi bakıyorum hepsini kusmuş sonra da ardından sümüksü sıvı kaka 🤧 Elleri hep ağzında oldukları için her şeyden enfeksiyon mikrop kapmaları olabiliyo malesef Tabi bizim oğlan her yeri yalayarak gezdiği için bu kadar sık oluyor
Banunur Merve0227 çok geçmiş olsun peki nasıl atlatıyor geri ilaç mi kullanıyorsunuz bende nete baktım enfeksiyon ve inek sütü alerjisi diyor enfeksiyon olabilir mi diye de düşünmedim değil
Merve0227 Banunur biz ilaçla atlatıyoruz 4 -5 gün içinde geçiyor ilaçla tabi bunun yanında ben pirinç unu ve muz veriyorum makarna patatesle destekliyorum Mama sayısını düşürüyorum çünkü genelde mamadan sonra çok kusuyo bol bol su veriyorum katı beslemeye çalışıyorum hep yoksa sıvı kaybediyo Geçmiş olsun canım 🌸