efeninannesi4207 Kızlar ben şimdi burdan alışveriş yaptım bana en yakın olan yer konya konyada da var yerleri oradan mi gelir verdiğim sipariş yoksa başka ilden mi acaba
whitechocolatemochaa efeninannesi4207 depo izmitte diye biliyorum ama ben istanbuldayım o yüzden bana oradan geliyor olabilir üstte kalsın
naynini efeninannesi4207 depodan geliyor, ama mağazadan al seçenegini seçince, acabaaa mağazada mi hazırlanıyor diyeceğim de,yine depodan gelir… Stok sayıları belli nihayetinde mağazaların
Summerwine95 efeninannesi4207 ben lcden ne zaman alışveriş yapsam hemen geliyor ama bayram onu yoğunluk vardır illa nasıl olur bilemem
maysa-19 naynini mağazadan al seçeneğinde sen kendin gidip maagazadan teslim alıyorsun diye biliyorum
Huma_kus34 efeninannesi4207 Waikiki siparişleri çabuk ulaşıyor ben İstanbul’dayım 2 güne kalmaz gelıyo mesela gelır bayrama kadar bir hafta var
efeninannesi4207 Huma_kus34 inşallah ya. Ben modaselvim den elbise falan alıyorum İstanbul da yerleri ordan geliyor pazartesi verip Çarşambaya geliyordu