RedFlower_ Kızlar grili olan aldım bir tık koyu olan halıyı ben hali almadan sandalyelerimi verdim yüzletmeyr ama daha başlanılmadi Halı beyaz grili açık renk Koltuk daki renk olacak sandalyelerim istedim rengi bulamadım bej açık kahve gibi yoktu bir tane buldum aşırı derecede pahalı bunj aldım sizce rengi kötüu olur yoksa açık gri mi yüzletsem oturma odamda gri ama çok mu sıkıcı olur
S_x_w RedFlower_ hangisi ne olacak anlayamadım ama 🙈 benim koltuklarım ve sandalyelerin yanı renk aynı kumaş☺️ şu tel sandalyeler var ya oturma yerini kendim koltuk kumaşımdan yaptırmıştı gayet güzel duruyor
sinoli RedFlower_ Koltuğunuz hangi renk tam olarak anlamadım fotoğrafdaki koltuğunuz sandalyelerinizi gri mi yapcaksınız?
RedFlower_ sinoli halım koyu olanı gri aldım Sandalyem kumaşı koltuk Rengin renginden Bej açık kahve tarzı
RedFlower_ S_x_w şimdi aldım Halı koyu gri olan Sandalyem yuzletiyorum ama bej açık kahve gibi resimdeki koltuk rengi Gri Hali açık kahve rengi sandalye uyumu kötü mü olur Sandalyeleride mi açık gri yaptırsam daha yuzlemmedi bayram sonuna kaldı Ama oturma odası da gri çok mu kötü olur gri gri
sinoli RedFlower_ Bence beje gri gitmez halıyı da keşke böyle kahve veya kiremit tonların da alsaydınız daha uyumlu olurdu 🤗
S_x_w RedFlower_ anladım şimdi ben sanırım gri ve açık kahve kullanmazdım uymuyor çünkü.. koltuk renginizden bir ton açık gri ya da koyu gri daha güzel durabilir ya da daha da patlatacak renkler
sinoli RedFlower_ Benim bi koltuğum bej diğeri sütlü kahve ve sandalyelerim de sütlü kahve olandan, tekli berjerim kiremit yastıklarımda kiremit renk halımızı da bej ve kiremit tonlarında seçtim. Sizin ki bejle gri biraz renksiz oluyor imkanınız varsa değiştirin halıyı bence fikir amaçlı söylüyorum 🤗
Dimitrina_kovaceva RedFlower_ şimdi senin koltukların gri halın gri sandalyelerin bej dimi doğru mu anlıyorum ? Valla kafam çok karıştı 😆