AvrupaYakasi Balllllanne günde 3 kez ikişer taneden içilmesi öneriliyor ama kendi adıma sütü çok artırdığını düşünüyorum yani benim bünyemde öyle oldu. Altı tane kullanınca mastit oldum. Şimdi sütüm azalırsa sabah ve akşam olacak şekilde iki kez, sütüm normalse sabah bir kez içiyorum.
marinelife Balllllanne sinoli AvrupaYakasi Kaç şişe kullandınız ben bi tane bitirdim emzirme danışmanım ara ver dedi
Balllllanne AvrupaYakasi ben de diyorum niye etki etmiyor çünkü günde 1 tane atıyordum 🤦🏻♀️ ne güzel etkisi olmuş size mastitde çok kötü kendimize göre denge oluşturucaz demekki
AvrupaYakasi Balllllanne çok ağrılı oluyor evet 😔 bestlak damla da öneririm o da etkili süt konusunda. Bir de her sabah yulaf ezmesi bir kaşık ☺️
marinelife Kullanmaya ne kadar süre devam ettiniz peki benim bir şişe bitti emzirme danışmanım bir ay ara ver dedi siz ara veriyor musunuz
Balllllanne AvrupaYakasi teşekkür ederim bestlak da kullanıyorum yani yeni başladım ikisine de etkilerini fark ediyor gibiyim yulafı da ara öğün gibi bir tabak yiyorum her gün
asus17 Fincan ben eczaneden aldım, internette sahte olabiliyormuş, eğer ihtiyacınız varsa size satabiliirm, içinden sadece 6 tane falan kullandım. 300 küsür lira eczane fiyatı.