Cemrem19 Kızım 4 buçuk aylık hipp in sularından aldım ama cesaret edip veremedim artık su vermelimiyim sizce sizler ne zaman vermeye başladınız sadece emiyo ama yinede bikaç çay kaşığı versem mi susuyolarmıdır 🤷♀️
Sin21 Cemrem19 1 aylıktan beri veriyorum. suyun bi zararı olduğunu sanmıyorum sadece midesini suyla doldurup süt içemez diye önerilmiyor bence bende o yüzden beslenme sonrası veriyorum azıcık
Thanim Cemrem19 benim bebegim 3.5 aylik sadece emziriyorum 1 ayliktan beri her gun 2 ya da 3 cay kasigi su veriyorum tabi doktorumuza sorarak vermeye basladim
sedaykn Cemrem19 Sadece emziriyorum doktorumuz gerek yok anne sütünün %90 ı su dedi vermedim. 6 aylık olup ek gıdaya geçince başladık.
Devushka Cemrem19 biz ek gıdaya geçtik içiremiyorum içmiyor damla damla veriyorum 🤦🏼♀️ Siz bnm yaptığım hataya düşmeyin bi çay kalıpı fazla değil verin tadına alışsın ben vermediğime çok pişmanım
Nslhn53 İkinci aydan sonra vermeye başladım çay kaşığıyla mamada içiyor benimkiler biri seviyor diğeri burun kıvırıyor içmek istemiyor😂sıkıntı olmadı şükür.
ElizErva Doğdugu günden beridir su veriyorum onlarda insan içi yanar susar saçmalıyor su vermeyenler bence
Deletedmom021 ElizErva anne sütü su ihtiyacını karşılar hanımefendi saçmalamayla itham etmeden önce öğrenin.
Deletedmom021 Cemrem19 ek gıdayla başladık suya çok içmiyor ama bugün kontrolümüzde doktorumuza sorduğumda emiyor hala su ihtiyacını karşılıyor merak etmeyin dedi.