Merveondes Mutfağımı ele geçirdiler uçanlarından bile var ne yaptıysam bana mısın demedi eski bi evde oturuyoruz 1ay sonra taşınacağız bu süreyi nasıl karıncasız geçirebilirim lütfen yardım edin bi bildiğiniz varsa 😢
goktug06 Merveondes Bizim evimizin yeni olmasına rağmen mutfakta yolları var. Ne yaptıysam işe yaramadı. Salatalık kabuğu, tarçın, karanfil, sarımsak… inadına çoğaldılar…
Mrsde05 Merveondes a101 de karınca ilacı var böyle yuva gibi hangi bölgedelerse oraya bırakın bizde işe yaradı
burjuvaanne Merveondes ya bendede tezgahtan inen bir ordu olmustu . Herseyi denedim ananem bide nane yagi damlat cikan yerlere birde nane serp dediydi . Ogün gittim yaptim birazda nane serptim bak hic cikmadi bende bir dene derim ben
Merveondes burjuvaanne nane işe yaramadı eşim raidin spreyini almış onu kullandım 1 tane bile yok ortada anında kayboldular
burjuvaanne Merveondes ay sevindim ya bende cocuk oldugu icin tüm ilaclari es gecmistim . Aman olmasin valla insan sinir sinir basio ya . İyi cok guzel olmus bidaha gelmesinlrr 😄🖐🏼