TDKM ben normal doğum yaptım cok zorlandım 15 saat sürdü sonra özel hastanede hemşireler öğretmeye çalıştı düzgün öğretemediler benimde ilk çocuğumdu sık sık emzirsem de çocuk çekmeyi bilmiyordu sonra 2 saate bir emzir dediler aslında 15.20 dakika da bir emzirmem lazım dı ama süreyi uzattım bilemeden çocuk tuttu meme 2 gün hemen taş olup sertleşmişti bile sağıma gelmiyordu süt kanallarım tıkanmış hastanelere gittim çare bulamadılar memeler şişiyor sağım yapıyorum gelmiyor bebek çekemiyor hastanedeki makineler çekmeye çalışıyor bi yandan kompres yapıyorlar bezle uygulama yapıyorlar ama yok hatırlamak istemiyorum bile 2 ay uğraştım çocuğumda uğraşmak istemedi ben ne kadar uğraşsam da tedavi gördüm göğüslerimden yapma ilac verdi genel cerrah doktor göğüsler cok kötü olmuş dedi 2. Gün gittiğimde geç kalmışsın dedi böyle olursa canlı canlı neşterle iltihabı akıtmak gerekiyor dedi.cok canım yandı bağıra bağıra bayan doktor fışkırttı memeyi cok kötü olmuş dedi taş gibiydi resmen sıtma yaptı ağrı yaptı sonra belli süre sonra ilaçlardan sonrada indi baya bu sefer memede süt olması için emmesi lazım emmiyor sağma yapıyorum zerre kadar geliyor yok ya allahım kimsenin başına vermesin cok kötüydü tek başıma uğraştım gurbetteyim düzenli yemek yemedim dinlenemedim uykusuzdum Allah’ıma cok şükür o günler geçti