BdjsjzvzlaVg kızım 15 aylık. Henüz tam anlamıyla 2 yaş sendromunu yaşamasakta hiç eksik kalmıyor sağolsun. Şuana kadar 3 kere cinnet eşiğine geldim. Sonuncu da mesela (1 hafta önce) yemekleri sağa sola atıyordu ağlayarak mama sandalyesinde kendini geri atıyordu kriz geçiriyordu. Sakinleştirmeyi denedim ama baktım ben konuştukca daha çığırından cıkıyor olay. Yerimde olsaydınız muhtelen siz vururdunuz. Sakin kalmaya calıstım. Aldım mama sandalyesinden salona götürdüm (bu arada hala krizlerde kendini ger atıyor) koydum yere, kapıyı kapattım cıktım. 5 dk hiç muhatap olmadım içimden sayabildiğim kadar saydım derin nefes aldım. Sonra içeri girdim sarıldım öptüm bir süre sonra sakinleşti.. eğer ben de sizin gibi şiddet uygulasaydım hem daha cok krize giricekti, hem de ben pişmanlıktan kendimi affedemicektim. O daha bir bebek. Siz bir yetişkinsiniz. O yaptıgı hiçbirşeyi bilerek yapmıyor ama siz bilerek yapıyorsunuz. Cocuga şiddet uygulamakta istismardır lütfen kendinize gelin. Bir daha el kaldırmayın.. siz annesi olarak, bu dünyada onu en cok seven, düşünen, koruyan insan olarak onun canını yakarsanız, ilerleyen yaşlarında sokaktan geçen herkesin onu istismar etmesine ses cıkartmayacak, pasif çekingen bir yetişkin olmasına neden olursunuz.