buse_tetik Merhabalar hanımlar, kızım 5 ay 10 günlük alt iki ön dişleri bayaa belirginlesmis artık ne zamana çıkar acaba tahmini yani her bebek farklıdır tabiki de ama ortalama bir süresi var mıdır? Uzun sürebilir diye biliyorum ben yanlışım mi var acaba yardımcı olur musunuz
Aysunn41 buse_tetik bizim de ilk diş cikali 3 hafta oldu altta baya uzadı ama ikincisi henüz çıkmadı yeri belli üst damaklari şişti baya çok zorluyo bu aralar perişan haldeyiz tek dişle kaldı kızım ne zaman çıkar diğerleri bilmiyorum
buse_tetik Aysunn41 kaç aylık peki bebeğiniz? Birde tam anlamı ile çıktı mı bir tane dis ne kadar sürdü ortalama. Biran önce çıkarsınlar hepsi bir çırpıda inşallahhh 🙏🙏
Aysunn41 buse_tetik haftaya 9 aylık olucak evet ilk diş baya çıktı gülünce belli oluyo 1 ay sürdü resmini atmak isterdim ama bebeğim damaklarina baktirmiyo
Serife00 Temmuz doğumlu yeğenimin dişi çıkmadı, Eylül doğumlu komşumun bebeğinin 2.si patlamak üzere. Benim kızım 2. Ayda salyalanmaya,kaşınmaya başladı 7.5 aylıkken çıkardı ilk dişi. Belirti erken verse de ortalama bir zamanı var