Crknkz 7 aylık bebegim gülüyor ama sesli gülmüyor kahkaha atmıyor normalmi güzel anneler aklıma cok takılıyor.sizin bebekleriniz ne zaman gülmeye başladı
Ysmndnz_ Crknkz benimki de gülümsüyor çoğunlukla ama sert oynadığımız zaman hoppala zıppala veya karnını ağzımla gıdıkladıgım zaman kahkaha atıyor
Olimbonii Crknkz Durup dururken ole kahkaha ile gülmez ama onla oyun oynadiginda onu sevdiginde asiri derece kahkaha atar bizide güldürür 😂🫣
Crknkz TheBaby evet yapmadıgım kalmadı gülsün diye sadece sessiz gülüyor sesini cıkaramadım bi türlü normalde mama babbba veya baska sesler cıkarıyor ama gülmeye gelince yok 😕
Perianasi Kızımda çok gıdıklarsak yada sevdiği bir hareket olursa kıkır kıkır güler. Onun dışında bizde de gülünce ses çıkmıyor
Olimbonii Crknkz Her bebek farkli bence bazi bebekler sesli guler bazilari ses çıkarmadan bence endise etmeyin sonuçta gidiklarken filan illaki tepki veriyodur
Lolik Crknkz 7 ay 6 günlük bugün tam çok kahkaha atıyor oynatırken ama bebekten bebeğe değişir o gelişim diye düşünüyorum belki gülmeyi sevmiyordur hemen kötü düşünmeyin 🥰
Defneduha26 Crknkz endişe etmeyin 9aylik bebeğim daha bu ay kahkahaya başladı 😂 genelde ağzını açıp sessiz güler 😊
Olimbonii Crknkz o zaman bence sıkıntı yok simdi oyle yapip tepki vermese neysede tepkileri varsa güzel 😇
Crknkz Defneduha26 hevesle bekliyorum insan meraklanıyor insan gözünün içine bakıyor yeni seyler yapsın diye😂