Zeyno123 Ayy bugün mutfak dolapları bide balkon camlarını sildim geçerdim vallhi çocukla iş yapmak çok zor yahu ben topluyorum o dağıtıyor 😊😊kızlar siz kavanozlarınızo nereye koyuyosunuz acaba doluyken güzelde boşken hepsini atasin geliyo
starwomen Zeyno123 düzenli olarak annemlere gönderiyorum ama balkonda dolabım var orada saklıyorum boşalanları
simiyyy Zeyno123 küçük bi dolap var orası ful kavanoz dolu zamanı gelsin hepsine turşu yapcam 🤗 yerim olmasaydı büyük bi koli bulur kaldırırdım bi yere
Zeyno123 simiyyy bı koli zaten mutfak dolabının üstünde ayriyetten buzdolabının üstündeki dolap ful dolu
hayal_perest Zeyno123 bende bugün yatak odasının camını sildim süpürdüm. Diğer odalara da sadece süpürge yaptım. Hergün 1 oda yapcam. Mutfak dolapları iç dış silinecek. Balkon yıkanacak misafir odası temizlenecek camlar silincek. Tamamdır.
Eliferva68 Benim temizliğim bitti canım sana kolay gelsin 🙏 bende kavonazları balkonlarım kapalı olduğu için kolinin içine koyuyorum oraya kaldırıyorum lazım oldukça alıyorum
Benisahtesevme2 Tatlican yok kuzum yapmıyorum hıc valla annem yapınca veriyor sonra ona geri veriyor 😂
Tatlican Benisahtesevme2 Bende hic kendim yapmadim evde zor olur ama annem yapamayinca mecbur yapicam hic hazir yemedik alismak zor🙈
Benisahtesevme2 Tatlican salça hazır alıyorum ben ya domates konserve sandım 😂 salça ile bızden kimse uğraşmaz 🥶
Tatlican Benisahtesevme2 Düzen olunca zor degil aslinda makine cekiyor zaten ama dedigim gibi icerde zor
Kutayeda Zeyno123 arka balkona uzun plastik bır kova aldım içine atıyorum Bıde cuval ayarladım onasa dolduruyorum
simiyyy Zeyno123 o kadar biriktirmeye gerek yok yahu ailene yetecek kadar reçellik sosluk olanları ayır geri kalanlarına mesela kızartma yaptın yağ çöpe gidecek o kavanozları kullan at çöpe. Kızartma yağını lavboya dökenlere çok sövüyom çünkü 🙄