Mervecom 2.5 aylık oğlum var kafası konak oldu bebek yağı sürüp konak Fırçasıyla taradım ama hala gitmedi tavsiyesi olan yazabilir mi
Elisanas Mervecom benim oglumda da vardi bebek yagi yada saf zeytinyagi surdum yarim saat bekledi banyo yaptirdim ince telli erkek taragiyla onden geriye dogru taradim ve butun konaklar kendiliginden geldi taraga, tabi cok bastirmamak sartiyla.
[silindi] Mervecom Denemediğim ilaç ve zeytinyağı kalmamıştı forumda bi bayan vazelini konaklı saça sürün ince uçlu tarakla yarım saat bekletip geri tarayın demişti uyguladım 2 aydır uğraştığım konaklardan sonra tertemiz oldu bebeğimin saçı. 🙏🏻
Edax Mervecom mustelanin köpük şeklinde konak şampuanı var onu da deneyebilirsiniz biz onunla hallettik.
Esratrhn Bir çay kaşığı karbonat ve iki yemek kaşığı zeytinyağı karıştırıp konaklı yere sürün. 15 dk beklesin şapka da giydirin ıslaklığı ile soğuk almasın. Sonra hafif hafif banyo süngeri varsa ovarak yıkayın. Gözüne gelmemesine dikkat edin.
Minikcivcivim Mervecom bizim doktor saf zeytinyağı sür beklet yıka demişti Konak olursa ama olmadı o yüzden denemedim işe yarar yaramaz bilmiyorum fikir olsun