Merhaba05 İlk neyi ve ne kadarlıkken öğrendi mesela gel gel yapmayı ya da bye bye yapmayı, alkış yapmayı gibi.. 😊
merkursavascisi_06 Merhaba05 6 aylıkken bi gün alkış yapar gibi ellerini bi araya getirdi durdu ama bi daha yapmadı şimdi 7.5 aylık ara ara yapıyo ama alkış olduğunu bilerek değil. Ben de gel gel i öğretmeye çalışıyorum daha öğrenemedi😂
sarmaliklahana Merhaba05 5 aylıktı işaret parmagını kullanmayı öğrendi. İstediği bişeyi yada tanıdığı bişeyi işaret ederek gösteriyordu. 5 aylık küçğk gelebilir bize de küçük gelmişti. Babam öğretmişti hep parmagını kullana kullana ondan gördüğü için yapıyordu 🤭
-Lina- Merhaba05 6.5 aylıkken gel gel yapmayı öğrendi baba gibi kelimeleri çıkartmaya başladı. 7 aylığız henüz diğerlerinde bir gelişme yok
merkursavascisi_06 Merhaba05 olsun düzenli şekilde yapmakta fayda var hafızaya kaydediyolar bi gün beklemediğimiz anda gösterecekler hünerlerini🥰
Merhaba05 merkursavascisi_06 öyle tBi pes etmeden göstermeye devam ediyorum ama ben mesela alkış için ellerini tuttuğumda alkış yaptırmaya çalıştığımda istemiyor kasıyo kollarını geri çekiyor
Merhaba05 -Lina- benimkide baba diyo ama babasını bilerek söylemiyo tabi babababa mamamama diyo😁 gel geli nasıl öğrettiniz
-Lina- Merhaba05 benimki de öyle bilerek söylemiyor 🌸 gel geli kendi kendine yapmaya başladı. Her yaptığında gel gel diyorduk. Şimdi biz gel gel deyince hemen yapmaya başlıyor 😊
thecamellia Merhaba05 ilk gel gel yapmayı öğrendi sanırım ama kaç aylıktı hatırlamıyorum bi ara sürekli gel gel yaptırıyoduk çocuğa 😂😂😂