BilalegeninAnnesi Bebekler ayaklarını neden birbirine sürter 5 aylık oğlum çok yapıyo acil cevap yazın anneler
-Ygtbgra BilalegeninAnnesi oglum 5 aylikken dediginiz gibi ayaklarini birbirine surtuyordu kipkirmizi oluyordu ayakları nedenini bilemiyorum ama cok kafama takmistim sonradan gecti
Ozge_5555 BilalegeninAnnesi bzimde 5aylik ayaklarıni sürterek çorapları çıkarıyor ve çıplak ayağıyka sürtüyor kıpkırmızı yapıyor ayağını bnde diyom milletin g.tunde donndurmas bizim çocuğun ayağında çorap durmaz
papatyam-34 BilalegeninAnnesi Yani benim oğlum da 6 aylık özellikle uyuyacağı zaman sürekli birbirine sürtüyor ama hiç düşünmedim neden diye😂 gün içinde yaptığında da yadırgamadım çünkü ya eli ayağında ya da ayakları sürtüyor ya da kaldırıp yere vuruyor ayaklarını 😂 Hep ayaklarını tanıyor ellerini tanıyor diye düşündüm
kasimonbes BilalegeninAnnesi ayaklarini kesfetme donemi bizimki de oyle merak etmeyin bir sure sonra ayaklarini agzina goturecek ❤️
ozmennn Benimki 4 aylık aynı sorun bende de var. Ayağının biri kızardı tahriş oldu acımıyor mu acaba diye düşünüyorum.