Mamaaaaa Ağlama atakları, çok uykusu var ama asla dalamama, hicbiseyden memnun olmama, kucak bağımlılığı. 3 ay 18 günlüğüz ve daha çook var bu dönemin geçmesine, rabbim yokluğunu göstermesin. Var mı aynı dönemlerde olan teselli bulalım birbirimizden
Yaprakderin22 Mamaaaaa 4 aylık bebeğim bu anlattıklarınızın hepsini yaşıyorum. Asla uyumuyor uykusu var ama direniyor deli gibi ağlıyor. Atak diyolar ama delirmemek elde değil🥺
Bebekcey Mamaaaaa bizde tam 3 ay 18 gün 28 aralıkta doğdu 3 gündür artık bittim:( yinede şükürler olsun
Aslaninannesiiiii Mamaaaaa canım benim Allah sabır versin. 4. Ay atağı bana kafa attı resmen ben çok zorlandım çünkü bebeğim zaten uykuyu sevmiyordu saatlerce ağlama krizleri ama GEÇİYOR. Az daha sabır 🥰
Mamaaaaa Roza_dilan 2 ay 21 gün erken sanki, benim bebeğim de o dönemler çok ağlardı sabahtan akşama kadar sonra 1 hafta iyi oldu herşeyi düzene bindi sevindim 4. Ay atağı başladı bu sefer
ballibebekannesi Roza_dilan Mamaaaaa benim iki aylıkken başladı salı günü 4 oluyoruz yeni yeni geçiyor🥹
Mamaaaaa Yaprakderin22 Bebekcey Nazendehanim Aynen ya zaten zor uykuya dalıyor saatlerce uğraşıyorum bide bu saatlerin içerisinde sürekli uyuyup uyanma var tam uyudu diyorum bu sefer ağlayarak uyanıyor, inşallah atak dönemi bitince düzelir uykular böyle kalırsa sıkıntı 🥺
Mamaaaaa Bebekcey aynı gün dogmuslar bizimde yeni başladı 3 4 gündür zor ama varlıklarına bin sukur tabi
Bebekcey uznnzu- erken başlıyor:( uykuya dalmiyor dalsa bagirarak ağlayarak uyaniyor sürekli kucakta duracak gerçekten kollarımız koptu sizin kac aylik
Mamaaaaa Aslaninannesiiiii amin Allah razı olsun rabbim yokluklarini göstermesin, atak geçince bu sorunlar da geçti mi ağlayarak sürekli uyanma falan kalmaz demi sonra
Nazendehanim Mamaaaaa 3.ay 17 gün ,uykusunda hep ağlıyor bu ay ayağımda sallamaya başladım hep kucak istiyor ama az kaldı geçecek 😍 Kucakta ya da ayakta uyuyor efendim ama gülüyor kahkaha atıyor konuşuyor falan filan güzel seylerle guclenin 😍
Mamaaaaa Nazendehanim Evet bide huysuzlaniyor bağıra çağıra ağlıyor sonra birden gülüyor 😅 ben seni happymomdan hatırlıyorum devrimin annesi falan da vardı doguramayanlar kulübünden 😅 mavininhertonu benim oradaki kullanici adım