Gizemmozcann Kızlar bebeğim 34 haftalık doğdu entübe edildi onun için yapabileceğim tek şey süt 😔 dün biraz vardı bugün hiç yok ne yapılabilir 😔 ilk bebeğim hiç tecrübem yok
ehlenmomyy Gizemmozcann cnm benim cocuklarimda 33+5 34 haftalarda dogdu ikiside. Bestlak damla kullaniyormusun humana çay flan etkisi var
KayraVeAnnesi_06 Gizemmozcann Bol bol su için ve şekerli şeyler tüketin Süt artırıcı damla ve çaylardan kullanabilirsiniz Birde ılık su torbası göğüslere koyup masaj yapın İnşallah artar , bende 35 haftalık doğum yaptım Çok geçmiş olsun sağsağlim kavuşun 🙏🏻
Humosunannesi Gizemmozcann kuru dutu kaynatip icin bolvlca süt yaopiyor 2.bucuk su bardagı su ile 7 kasik kuru dut kaynat gunde 1 bardak ic zaten bu ölçüden 1 bardaklik cikiyor. Bir de helva ye
hepoyleolurzaten__ Gizemmozcann canım benim çok geçmiş olsun öncelikle.İnşeAllah tez bir vakitde kavuşursunuz🤲🏻Canım önce yukardan aşağıya doğru göğüsüne masaj yap Besmele çek.Sonra göğüsünü sallandır ve bol bol sağım yap gelmese bile sağ çünkü uyarınca bebek zann edib vücudun süt üretiyor.Ve kendine güven sütüm yok deme zihnine yerleştir ve Allahtan iste bak gör başaracaksln bebeğin için Allahın izniyle🤲🏻😍🥹
Gizemmozcann ehlenmomyy çay aldım ama etkisini ne kadar sürede görüyorsunuz işe yarayıp yaramadığını ne kadar zamanda anladınız ?
Gizemmozcann KayraVeAnnesi_06 yiyip içeriklerinizin etkisini ne zaman görüyorsunuz işe yarayıp yaramadığını anlamak için ne kadar beklemeyliyim ? Bebeğiniz iyidir umarım
KayraVeAnnesi_06 Gizemmozcann Hemen etki etmeyebilir herkes de farklıdır Ama düzenli kullanımda artarak gidecektir Bebeğim iyi canım çok şükür 4,5 aylık oldu
ehlenmomyy Gizemmozcann yediklerin 3 4 saat sonra süte etki etmeye başliyor ama stres yapma şuan emzirmedigin için dolu dolu gelmesini bekleme sağmaya çaliş bol bol yeni dogum yapmişsin zamanla bünyen alişir düzelirsin Allahin izniyle
aygulll95 benim de arada strese girince sütüm azalıyor, bestlak damla kullanıyorum, 4-5 saat sütüm artmaya başlıyor