H_nurozkan 1 saat önceler de yolda yürürken burnuma sinek kaçtı birsey olur mu sanki burnumda hareket ediyormuş gibi hissediyorum ya bana mi öyle geliyor acaba çok kafama takıyorum
LaMamaDellaCicala H_nurozkan 😂😂😂yok bisey olmaz oldustur o ya diskida yada sumkurunce cikar ölüsü zqmanla. Ugrasmayin arida degilse hic sorun degil benim hep kacar.
ehlenmomyy H_nurozkan afedersin canim guldum 😁 aklima geldi bende kitap okurken derin bi iç çekerken bogazima kaçmiştı öksürerek bi hal oldum bişe olmaz Allahin izniyle😆
Esraerol-geldi H_nurozkan piskolejik olarak öyle hissediyorsunuz 😂 bende binanın merdivenlerinden inerken ağzım acıktı 😂 kelebek yutmuştum iki gün Sanki bogazımda dolaşıyor gibi hissettim kime söylesem nasıl becerdin yutmayı diye dalga geçtiler
benaslindayohum H_nurozkan kaç kere kaçtı kim bilir çok huylanıp hapşurmaya başlıyorum çok sivrisinekli bi yerde yaşıyorum 🥲😁 annemin de tam içerken çayına kara sinek düşmüştü annem ağzını açınca uçmuştu ay gene güldüm hatırlayınca 😁😁
H_nurozkan LaMamaDellaCicala ya burnuma değdiğini hissettim de girdi mi bilmiyorum ama sanki burnumun içinde hareket ediyor gibi geliyor bana
Ayzvedrya2 Kız yürürken burun deliğini nasıl bulduda girdi oraya 😂😂Allah seni uaaa ne diyeceğimi bilemedim valla git sümkür 😂😂ayy bayılcam Allah iyiliğini versin senin mübarek ramazan 😂😂😂😂😂
H_nurozkan Ayzvedrya2 ayy bende bilsem canım burnuma değdiğini farkettim ama girdi mi bilmiyorum hareket ediyor gibi hissediyorum
LaMamaDellaCicala H_nurozkan titresim etkiso yaratmistir son cirpinisleri oluyor öyle normal yani burun asiti den kulak asitinden ölürmus 5. Sinifta fen bilgisi dersinde soylemislerdi.
H_nurozkan LaMamaDellaCicala insallah canım ya internetten bakınca yok beyne gider falan görünce iyice kafaya taktım ben ya zaten takıntıliyim
H_nurozkan benaslindayohum bende internette yok beyne gider yok şöyle olur görünce çok kafama takıyorum ya
Erva_2707 H_nurozkan ayyy okuyunca aklıma geldi. kulağıma girmişti benim hamileyken 😑 vız vız vız deli olmuştum tam bitti öldü diyordum uzaniyordum bidaha başlıyordu vız vız vız
H_nurozkan Erva_2707 ayy Evet canım ya bende iste internette saçma sapan şeyler görünce temelli kafama takıyorum