birpapatyaannesi Kizlar 2 urun arasinda kararsiz kaldim uygun fiyatli cabuk katlanan hafif bir urun istiyorum oneriniz kullanan var mı yardimci olur musunuz 🌺🤗
Bebegimm1 birpapatyaannesi gri olan bence diğerini ben kullanmıştm bi kere sürüşü rahat değil uyymak istese rahat yatamıyor grüde galiba tam yatış falanda var galiba
birpapatyaannesi hurremsultann bizde ondan yana gibiyiz ama ağır mıdır diye düşünüyoruz evde normal bebek arabamız var çünkü
hurremsultann birpapatyaannesi evdekini satın gri olanı alın ben öyle yaptım tommy beybi aldım traveli satıp çok ağır olmaz sanmıyorum ben oğlumla bastonu birlikte taşıyabiliyorum 😄
Bugleminannesi28 birpapatyaannesi rica ederim çok kullanışlı görünüyor ama sende hafiflik yönünü vurgulamissin hafiflik yönünden siyah daha rahat edersin gibi agirliklarina vs. Bak sor arabanin ağırlıklarını pratikligini
birpapatyaannesi Bugleminannesi28 evet kuzum gezmeyi çok seviyorum özellikle yalnız o yuzden kızımla rahat edeyim kanguru vardi mamadusbaby ama artık 10 kiloya geldik oda bende rahat edemez olduk 🤗
birpapatyaannesi hurremsultann evdekini ablama verecegim kuzum oda 5 aylik hamile puset vs lazım olur onlarin arabaları var kullanırlar bize zor oluyor 🥰
hurremsultann birpapatyaannesi öyle mi sağ salim kucağına alsın inşllah ben kullanmadığım için sattım ama onun rahat sürüşünü baston da bulamadım bunu da itiraf ediyorum 😄
Bertugnunannesi birpapatyaannesi denediniz mi memnun musunuz biz tekrar sipariş verecegiz hem hafif olsun hem işimi görsün istiyorum
Cyn birpapatyaannesi Merhaba aldınız mı acaba. Aldıysanız yorumunuzu merak ettim. Bende arayış içindeyim
Bertugnunannesi birpapatyaannesi ilk fotoyu üç gğn önce sipariş verdik bugun kargoladık geri iade hiç begenmedik hem agır hem katlanmasnda sıkıntı var hemde basit geldi biraz