Deletedmom812 ilk verdiğimde çay tabağına yaptım püreyi fazla yemedi mama kaşığıyla iki üç kere verdim. Sonra çorbalarına koydum zamnla. Patates havuç kabak. Balkabağı içine biraz da irmik katıyorum çorba yapıyorum. Yiyor bu şklde cnm. Tabi bu sebzeleri herzamn aynı yapmıyorum. Bi gun patates bal kabağı. Bi gün yeşil kabak havuç patates. Birgun hepsi birden. Zamn geçtikçe yeşil fasulyede kırdım iki üç tane. Bir seferde soğan da ekledim bulgurda koydum. Bikere pırasa verdim. Severek yiyor maşallah:)) tek sıkıntı çabuk sıkılıyor yemesi için şaklabanlık yapıyorum birde bizimki sofra kurunca çıldırıyor bizm yediklerimzden yemek istiyo çorbalardan ekmekle suyuna bandırıyorum bazen çok seviyor bazen beşiğine koyuyorum biz yiyene kadar ama ağlıyo. Mamasını yapıyorum onada kucağımda yiyor ama istemiyor bizaman sonra. Valla sıcak yemek imkansz oldu bana. 🥴🤷♀️ bu arada mamalarına zeytinyağı yapı koymayı unutma ozellkle havucu hiç sindiremiyolr ben zeytinyağ koyduğum halde 3 gun kadar kakasından çıktı havuç parçaları. İlk verdiğim zamnda. Sonra birazdaha alışıyor ve sadecr ilk kakada çıkıyo bazende hiç çıkmıyo