Alinealoneee 4 yaşında oğlum her şeye inat ne yapayım çok sakin olmaya çalışıyorum ama bazen patladığım anlarda oluyor kendimi nasıl sakinleştirmem gerek bilememiyorum en küçük örnek hırka giymek yemek yemek her şeye inat
maysa-19 Alinealoneee daha dur yemek yelek en basiti sabırlı olmaktan dikkatini başka seete çekmek caresi
Emine003 Alinealoneee Canım inatlaşmaya başladığında dikkatini başka biseyle çek zamanla unutur birde konuş canım annem sen böyle yapınca ben üzülüyorum sonra hasta olursam hastaneye gitmek zorunda kalırım sonra sen bensiz duramazsin o yüzden beni üzme olur mu annecim gibi konuşsan canım benim oğlum da 4 yaş 2 aylık bu arada 🌺
Alinealoneee maysa-19 sizinki kaç yaşında nelere inat ediyor her şeye inat sonra gülüyor ne yapıyorsunuz mesela kızıyor musunuz ??? Sabrınızın taştığı anlar oluyor mu ??
maysa-19 Alinealoneee olmazmi çok oluyor ama dayanmaya çalışıyorum .herşeye inat ediyor mesela yemek yapıyorum tabureye çıkıp oda karıştırmak istiyor anlatıyorum azcik karıştırtiyorum ama asla ikna olmuyor .bu ara dahada arttı 4yas benimkide bazen bişey istiyor tmm al diyorum bu sefer fırlatıyor Sanki oynuyor benim sinirlerine bilerek yapıyor.disarda kaldırımdan kendi yürürdu ben demeden şimdi kızım gel kaldırıma diyorum yolun ortasından yürüyor