Beyazperde En son 6 martta verdiler bidaha vermediler bakıyorum bakıyorum yok bayram geliyor çocuklara bişeyler alıcam para yatmadı yemin ederim dilenci olduk artık bir para veriyorlar muameleye bak
elifinannesi95 Beyazperde benim yattı baya oldu bi çok kişinin yattı siz bida sosyal yardımlaşma yazın bakın orda yatmış diye gözüküyor mu diye
birmelekannesiiiiii Beyazperde pttyi arayın yada 144 bi sorun bakalım belki de kesilmiş olabilir bilemezsiniz alındı çünkü paralar
Hkshkshsk Beyazperde tatlım belki kartın varsa oraya aktarılmış olabilir ozaman sistemde kurum odemlerinde gözükmez ATM hiç gittin mi
Fadime5 elifinannesi95 hanimefendi karta yatmiyor ptt odemedede gözükmüyor ptt gidip içeri soruyorsunuz onlar bakıyor yattiysa veriyor
elifinannesi95 Fadime5 hayır normal de gözükmesi gerekiyor gözükmüyorsa ya yatmamıştır yada kesilmiş olabilir
tombikdonerkankasiiskender Bu ay sistemlerde çok sıkıntı yoldu benimde yattığı gözükmüyodu ama pttden gidip çektim direk pttye gidip içeriden bakın kartta gözükmüyodu bu ay