Bilalasafh o zaman Sabır edin söyler o zamanla eğilin göz teması kurun altına yaptığı zaman tamam sorun değil ama ben sana güveniyorum bir dahaki sefere söyleyip tuvalete yapacaksınız deyin. Emin olun 10 gün çocuktan çocuğa değişir ama daha çok yolun başındasınız. Ben 7 ay uğraştım hala arada kaçırmalarımız oluyor sıkıntı yapmıyorum oyuna dalıyor kaçırıyor benden başka kimseye demez utanır dede nene gibi onların yanında altına yapar ne kadar onlarada söyleyebilirsin dediğimde nene dede hayır diyor. Bide 4-5 yaşına kadar ksçırmaları normal arada ondan sonrası sıkıntı. Bu arada çocuğum 27 aylık. Ben 18 aylıkken başladım eğitime çünkü hazırdı ama sürekli sürecimize sorunlar girdi ve hep geriledik lazımlık sorun olmadı öğrendi ama klozet mahvetti bizi oturmak istemedi korktu düştü klozetten hastalık 2 yaş sendromu araya tatil girdi hep birşeyler neden oldu ama sorun etmiyorum etsem sinir hastası olacam 🤣. Bide oğlum yeni konuşmaya başladı yani başladığımızda hiç konuşmuyordu işaretle iletişime geçeriz diye düşündüm. Ama çok şükür atlattık.