acemi-anne- Kızlar iki buçuk aylık bebeğim neredeyse yarım saat memede kalıyor bir saat sonra tekrar emmek istiyor. Bir de bebisleriniz tokkende emiyor mu ? Ben ne zaman meme versem emiyor refleks olduğunu düşünüyorum doyunca emmeyen bebisler var mi
Asafbaby acemi-anne- 3 ay 11 günlük meme mama besleniyor 2 saat meme ağzında dursun niye çıkardın diye ağlar😀
Sssedaaa acemi-anne- ilk oğlum aynı sizin bebegimiz gibiydi saatlerce emer snra da kusardi ama şuan ikinci oğlum 5-10dk arası emer doyunca bırakır emmez ve 2 saatte bir falan emiyo şükür ki çok fazla kusmuyor
acemi-anne- Lalalac benimde ya bebişim iştahlı ya da sütüm besleyeci değil bir saat anca dayanıyor hep emmek istiyor bitik durumdayim
acemi-anne- Asafbaby aynı benimki de öyle ya mama vermiyordum doktor bebeğin iştahlı olabilir ver dedi günde iki kere ya da gece uykusuna geçerken veriyorum üstüne denemek için emziriyorum yine emiyor. Tek sıkıntım gündüz az uyuduğu için sürekli emmek istiyor çok yoruluyorum bir an önce ek gıdaya geçsek 🤲🏻
Burcu60 acemi-anne- aslında güzel değil hemen bırakıyor soyup.doymadigini anlamıyordum ilk lerrde sonra sarılık olmustu