Senaozbek 7 aylık bebeğim 2 kez yatagımızdan düştü küt diye ses geldi 3 saat uyutmadım doktora götürmedi eşim herangi bişey yok gibi gözüküyor ama nasıl düştüğünü görmedim kafa üstmü sırt üstümü bu durumı yaşayan anneler varmı lütfen yazsın vücudunu kontrol etim herangi birşey yok :( sinir krizi geçirdim üzütüntüden
Gokturkum Senaozbek bence siz yine de acile götürün allah korusun bi sıkıntı çıkar ömür boyu pişmanlık yaşarsınız
NazlininAnnesi Senaozbek 2 kez nasıl düşer bebek ya. Bence doktora götürün yani. İkisindede kafasını vurduysa ve zaman kaybediyorsanız bekleyerek. İçiniz rahat eder en azından
yaseminktlby Senaozbek bnm oğlumda benm yatağımdan düştü aynı şekilde bende çok korktum ama allah a şükür hic bisy olmadı küçük bebeklerde kemikler esnek oldgu için kolay kolay bisy olmuo şu an 17 aylık ve gayet saglkli
eedacinarr Canım 48 saat gözün üstünde olsun kusma uykuya meyil normal halinden farklı şekilde oldugunu görürsen doktora götürmelisiniz, zor bir durum geçmiş olsun
Senaozbek NazlininAnnesi Meray hayır bi kere 3 hafta önce düşmüştü birde bugun düştü bende istiyorum götürmek eşimin ihmalkarlığı 10 sn yanına koydm telefonla oynuyordu gidip içerden bez getrmeye gittim küt diye ses geldi diorki kusma yok baygınlık yok bişe yok diyor :( bende istyorum götürmek doktorumu arayayımı sizce
Meray Bi takip et 5 saat geçtiyse pek sorun olmaz geçen ben de düşürdüm yataktan nasıl düştüğünü de göremedim içim rahat etmedi götürdüm doktora ama muayene etti bişey görünmüyor 12 saat takip et Kusma uyku hali falan olursa hastaneye götür dedi
Deletedmom_15 Senaozbek allah korusun birşey olsa ağlar susmaz. Benim de kızım annemlerin karyoladan düşmüştü bebekken şükür birşey olmadı. Neyse ki karyola oldukça alçak annemlerin. Korkunuzu anlıyorum ama mazallah birşey olsa durduramazsınız