Mervee12 Bebeğim 6 ay üç günlük sırt üstünden yüz üstüne dönebiliyor ama yüz üstünden sırt üstüne dönemiyor kolunu kıvıramadıgından normalmi sizin bebeklerınız ne zaman yüz üstünden sırt üstüne dönebildi
Sdmgc Mervee12 yaklasık 1 aydır falan yüz üstünden sırt üstüne geri dönebiliyor 5 ay 6 günlük bebeğim ama biraz erken dönmeye basladı 2 bucuk 3 aylıkken bununda etkisi var sanırım. Her bebeğin gelisimi aynı değildir
Hbpx Mervee12 4 ay 15 günlüğüz bizde sırt üstünden yüz üstüne 3-4 gündür dönüyoruz ama geriye dönemiyoruz . Ben döndürüyorum 😅
Cns15 Mervee12 15 ekim kızım benim de 1 haftadır dönüyor yüz üstünden sırt üstüne dönmeye başladı sonra kendi kendine hızlandı bende stres olmıştum geç kaldı diye ama Allah ol diyince oluveriyor o kadar başarmış ya korkmayın zaten sıkıntı olsa hiç dönemez
fa_sena_y Mervee12 benimki de öyle. 4 aylık olduğu gün yüzüstüne dönmeye başladı ama geri dönemiyor. bazen dönüyor hemde arka arkaya. sonra yine unutuyor heralde dönemiyor.
Gurbetteanne16 Benim de bebeğim 6 ay 3 günlük yüz üstü yatıyor doğduğundan beri ondandır diye düşünüyorum yüzüstünden sırt üstüne dönüyor ama sırt üstünden yüz üstüne dönemiyor sadece yan dönebiliyor. Her çocuğun gelişimi farklı tabi diğer oğlum 5 aylık yapıyordu
Balbebek17 Cns15 16 ekim benim oğlumda sırt üstünden yüz üstüne dönüyor ama yüz üstü yatarken sırt üstü dönemiyo kıyameti kopartıyo 😂
Mervee12 Cennetkokulum2 ya şey sorucaktım bebegınız 24 saatte kaç kere kaka yapıyor bızım 2-3 ü bıluyor normalmi
Ilay1710 Benim kızım da 17 ekim doğumlu. 2 aydır yüz üstü dönüyor ama asla sırt üstü dönmüyor dönmek istemiyor yorulunca ağlıyor döndürüyorum niye döndürdün diye ağlıyor çok sıkıntı😂
Gunes789 Mervee12 benmki de 6ay 15günlük sırt üstünden yüzüstüne dönemiyordu bugun ilk defa biraz döndü
Ebrushkaa Mervee12 instagramda yonca.gorgul var dönme ile alakalı videoları var onları izleyin ve düzenli yaptirin.yuzustu egzersizleri çok önemli