nrcalkn Bebeğim tam olarak tavuk yem yer gibi başını sallıyor, bunun sebebi ne olabilir acaba? Eğer kucağımdaysa omzuma ağzını dayayıp babababab diyor değilse öyle boş boş yem yer gibi kafa sallıyor Kısa süreli
cbkckbr nrcalkn benimkide bana doğru sallıyor olun yapıyor saçı biraz uzun önünde sallanınca hoşuna gidiyor🤭
miracinannesi21_ nrcalkn bizde 7 aylığız oğlumda aynı şekil başını öne arkağa doğru salıyor başını omzuma koyup babababa diye ses çıkarıyor yani hiç kötü bir anlam çıkarmadım gelişimi diye düşündüm genellikle istemediği yada sinirlendiği zaman yapıyor bazen keyfine yapıyor
Skyfall84 Bizimki 11 aylık arada bizimkide bazen yana bazen öne arkaya kafasını sallıyor ses çıkarıyor ama genelde birşeye dikkatını verdiyse yapıyor ….benimde dikkatimi çekti ama sık yapmıyor nadiren yapıyor o yüzden takılmadım bilişsel gelişimi iyi çok şükür ama tabi kontrol altında olmakta takip etmekte fayda var
Show_must_go_on nrcalkn kızımda 8. Aya kadar salladı bende sebebini anlamamıştım sonra bir anda unuttu oyun sanıyorlar sanırım ☺️
Ayliz1209 nrcalkn benim kızım da 7 aylık sağa sola sallar doktora da sordum bu sorumu garipsedi herşeye takılma oyun yapıyor dedi şimdi her hayır hayır dememde kafasını sallar Güler ☺️