hepbahar123 Ayy kızlar evi ordu gibi karıncalar bastı oğlum ağzına atıyo ne yapcam var mi bir çözümü nasıl karincalardan kurtulabilirim .
Beyzanur7 hepbahar123 pudra şekeri ve kabartma tozunu aynı ölçüde karisitirin yuvaları nerdeyse nerden cikiyorsa dökün ..kokusundan gelmicek bidaha ..yoksa da diş macunu sıkın Ben bunlarla kurtuldm
BEYZANUR2020 hepbahar123 bende bekleyeyim hele bizde de var deprem den sonra illede her yerden çıkıyorlar
hepbahar123 Yusuf_karan 😍😍 ay ciddi misin nasıl sevindim varya kesin çöümzum oluuor mu peki nasil kullanılıyo bir de çocuğu zehirler mi ama
Sedoshuma Beyzanur7 süpürgeliktem çıkıyolar 3 odadan süpürgelik kenarlarına silikon sıktım yine bi yer bulup cıkıyolar
hepbahar123 BEYZANUR2020 ayy ordu gibiler mibatek görsen arasat meydanı eczaneden de alcak ilk fırsatta ama şu an pudra şekeri ve kabartma tozunu denedim ksyboldular şu an bakim gelecekler mi tekrar
AbEsMu130125 BEYZANUR2020 aynen bende re depremden sonra ciktilar tuz kahve karbonat karinca tozu akliniza ne geldiyse denedim hic bir faydasını gormedim baska bi yol bulup geldiler yine