Esraerol-geldi Btlkkk biz doğduğundan beri çıkıyoruz 1bucuk aylık bugünlerde bende ince giydirip gezdiriyorum battaniye falan almadan çok şükür birsey olmuyor sakınan göze çöp batar
Dry_cn Btlkkk oldu olacak birkaç günde sende kalsın sen benden iyi biliyon herseyi deseydin yok kuzum bu millet delirmiş ne münasebet verecektin valla ben yüzünü bile göstermiyorum dışarıda bırak ele avuca vermeyi
Btlkkk Dry_cn ay anladım valla baktım çocuğu kucağına almaya çalışıyor ne oluyor dedim içimden ben kuzenimin çocuğunu bile almadım kucagima küçük diye 😂
Minel-inannesi Btlkkk temiz havadan hicbisi olmaz. biz ege bölgesindeyiz havalar daha iliman oluyo, disari cikmadigimiz zaman kapi pencere aciyoz eve disari havası girince uyumayi sevmeyen kizim iykuya yatiyo🤣
monami_ Btlkkk sana ne ben annesiyim benden çok mu düşüneceksin deseydiniz ya ben birileri böyle dediği zaman tersliyorum işimize karışmasınlar en iyisini siz bilirsiniz
Btlkkk monami_ ay bir şey diyemedim şaşırdım sırf benim için yolunu değiştirmiş dayanamamış😅😅 sanki ben düşünmüyorum
superkahramanbiranne Btlkkk şu insanlaeın ağzının ortasına vurasım var sen annesin senden daha iyi çocuğunu kimse düşğneöez takılma iyi yapnışsın dışarı çıkarak helal sana