Tatli_Bir_Anne_ Kitabını alıp okuyaniniz var mı? Nasıl bir kitap? Reklamlarda önüme geliyor sürekli merak ettim doğrusu..
_bahar_ Tatli_Bir_Anne_ güzel bir kitap akici örneklerle anlatıyor. Çocukla bol bol konuşmayı ama tarif ederek mesela çocuğun altını değiştirirken şimdi bezini çıkardım kötü kokmuş temizledim temiz bez taktım 1. Çıt çıt 2. Çıt çıt kapatıyorm gibi sayı şekil renk koku belirterek konuşmayı tavsiye ediyor gibi gibi
Tatli_Bir_Anne_ _bahar_ aaa çok güzel bir bakış açısı, hepimiz illaki konusuyoruzdur ama daha co eğlendirmek için 😂 Sipariş vereceğim hemen, bitirdiğinizde çok şey kattığını düşündünüz mü
gocebebirbayan _bahar_ ciddi misin böyle bir kitap mı? Annem kızımda bunu yapmam için defalarca uyarmıştı. Bende sürekli konuşmuştum haliyle. Ve 2 yaşında herşeyi konuşuyor maşallah etkisi büyük olmalı o halde..😊
_bahar_ Tatli_Bir_Anne_ tabi ki çok şey katıyor ben uygulamaya çalıştım bebekliginden beri şuan 2 buçuk yaşında kendini çok güzel ifade eder boş şeyler söylemez şekillerini renklerini sıcak soğuk ağır gibi şeyler de söyler
Tatli_Bir_Anne_ kbra-10 Bende biran önce sipariş verip başlayacağım inşallah 😊 birisinin tavsiyesiyle mı almıştınız