Elyaa Selam anneler. Doktorumuz 1 yasindan sonra formul mamanin öğün yerine gecmemesini soylemisti. Suan gunde 1 defa gece yatmadan iciyor. Siz gunde kac defa kac cc veriyorsunuz
Kikiriki Elyaa 18 aylık 15 aylıktan beri sadece yatmadan önce veriyorum ama bazen öğlen yemeği yemek istemiyor öğle uykusunda aç kalmasın diye mama veriyorum ama haftada bir iki falandır alışkanlık yapmasın diyee
Sedanindenizi Elyaa Kanayan yaram😔 21 aylik hala gunde 2 daha 180 cc veriyorum uyku onceleri karni tokta olsa onu rutin yapti kendine mamasini icmeden uyumuyor😔
livanurvealpinannesi61 Elyaa günde 3 kez veriyordum. Sabah kalkınca öğle ve akşam uyumadan önce.uyurken mama arıyordu. Onun dışında vermiyordum.
Elyaa Kikiriki Ben de yatmadan 180 cc iciriyorum da doktorumuz doyumluk olmasin cerez niyetine demisti onu basaramadik bi :)
Elyaa Sedanindenizi Aynen bu gece vermeden yatirmistim aglayarak uyandi ki karni toktu mamayi yedi geri yatti 🤭
livanurvealpinannesi61 Sedanindenizi normal bişey benim kızım 3 yaşına kadar süt içmeden uyumazdı. Oğlum 26 aylık mama içmeden uyumuyor akşam özellikle uyuyana kadar acıkıyor.
Sedanindenizi Elyaa Valla bizim doktor da sadece gece uykusundan once ver desede benim kizim fazla pişkinleşti gidip mamasini kendi yapabilir🤣🤣🤣