Oglusm Mutfak dolabımı sık sık silmeme ve havalandırmama rağmen kokuyor bardaklara siniyor misafir gelince utanıyorum su vermeye resmen ya ne yapmam lazım bardaklara sinmesin diye
birfincantuzruhu Oglusm ben eve ilk taşındığmda yaşadı ne yaparsam yapıyım geçmiyordu Bi süre devamlı açık bıraktım 1 ay kadar falan sonra dolap içi kokular var onlardan koydum bardaklara da sinmedi kokusu öylelikle geçti gitti
_YanakReisinAnnesii Oglusm bende diyorum ki benim bardaklarım neden kokuyor 😬 üstelik tiklendiğim için kokuyu çok yoğun olarak ben alıyorum eşim almıyor deliriyorum heralde dedim bi ara 😂 ay evimi zaten hiç sevmiyorum iyice nefret ettim şuan 🤦♀️
burjuvaanne Oglusm olabilir cunku yazlikta bizim dolapta hafif bir komu var neyle silsem Kokuda koysam bardaklara sinen bir kokuyor bole nemlenmis sulu kalkim kiyafet kokusu gibi arkasini indirdik komple her yer kabarmisyi nemden
Oglusm _YanakReisinAnnesii bende suan kiradayım şubatta kendi evimize gecicez sıf bu yüzden dört gözle bekliyorum gecmeyi😀