Msl- Alalı henüz 1-2 ay oldu ama 2 gündür tetik tuşunda bir sıkıntı var sanki çalıştırıyorum 1-2 dakika süpürdükten sonra motor stop ediyor. Tekrar 1-2 kere basıyorum öyle çalışıyor. Bunu sıklıkla yapıyor. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ?
dogukusss Msl- içine bir şey kaçmış olabilir iyice temizleyin boruda da bir şey sıkışınca da öyle yapıyor benim başımada geldi didik didik temizledim en son kağıt parçası buldum
Msl- BuzluKahve neden olur acaba bir bilginiz var mı ? Motordan mı kaynaklıdır yoksa tuştan mı anlayamadım
Esuesu Bende birkaç ay önce aldım ve benzer sorunu yaşadık garantisine gönderdim sıfır ürün geldi bana
Msl- Esuesu sorun ne demişlerdi tam olarak? Ve Dyson satıcısından mı aldınız siz? Ben Turkcell pasajdan aldım garantiye göndersem geçerli olur mu acaba ? Aldığım duyuma göre dysonun kendi satıcısı olması gerekiyormuş böyle durumlarda ?
Esuesu Biz dysonun kendi mağazasından almıştık. Garanti işlemleri ile eşim ilgilenmişti o yüzden sorunla ilgili bi dönüş yapmıslarmıydı hatırlamıyorum açıkçası sıfır ürün gönderdikleri içinde pek üzerine düşmedik
Esuesu Yani bilmiyorum onu sormadım ama dysonın kendi ürünü olması gerekir diye düşünüyorum bence bi müşteri hizmetleri ile iletişime geçin