ikiartibirfilm Selam kızlar.Gözlük reçetem vardi süresi doldu.SGK ne kadar karşılıyor net bilgisi olan var mı ona göre tekrardan gidip reçete almaya değecek bir miktar mı acaba ?
_YanakReisinAnnesii ikiartibirfilm kardeşime alınalı birkaç hafta oldu. Gözlükçü 100-150 tl gibi birşey düşer demiş. Reçete onaylanınca 200 tl gibi birşey düşmüş .
poncikci ikiartibirfilm çok birşey karşılamaz, 3 yılda bir veriyor hakkı sizinki dolmuş mu? verirse de cam çerçeve 100-150 arası verir. numaralarınız çok yüksekse fiyat değişir
BuzluKahve ikiartibirfilm Numaranız düşükse pek bir şey fark etmiyor. Yeni aldık kızıma, 60 lira düştü😅
ikiartibirfilm @“_YanakReisinAnnesii”#p25425337 teşekkür ederim öyleyse benim icinde çok iyi olur zaten randevu da bulunmuyor
_YanakReisinAnnesii ikiartibirfilm ben yanlış anlamışım düzeltme yaptım şuan 😂 hangisine cevap yazdınız bilemedim söyleyeyim dedim 🙏
ikiartibirfilm _YanakReisinAnnesii 😀😀önemli değil bende kendi kendime diyorum bunu nasil 30 40 gördün sen diye 😀
_YanakReisinAnnesii ikiartibirfilm soylenilene göre numara da fark ediyormuş bak bunu da bilmiyordum 😂 benim kardeşimin gözler 15-16 numara 🤦♀️
poncikci ikiartibirfilm yok reçete süresi değil mesela daha önce reçete hakkınızı en son ne zaman kullandınız
poncikci ikiartibirfilm numaralar düşükse çok bir ödeme yapmaz dediğim gibi hakkınız varsa cam çerçeve 100 150 öder, isterseniz Bi gözlükçüye gidin reçetenizle o size sgknın nekdar karşıladığını söyler, sizde ona göre yeniden yazdırır veya yazdırmazsınız
ElifZynep54 ikiartibirfilm sgk karşilamiyor ben gunes gozlüğine ve kendi receteli gozlume toplan ,3000 odedim
Ezgi_hsynmihre ikiartibirfilm okuyunca bende baktm hamilelikde çok takmadım astigmat göz tansiyonu başlangıcı vardı bende korona hasar vermiş gözlerime öyle demişti doktor smdı daha çok ağrı ve yine başıma vuruyo bende gidicm tam 2 yıl olcak mayısta o zaman 300 TL vermstm smdı külfetli olur mu ki artık hep takmam.sart çok gevşeklik ettim
ikiartibirfilm Ezgi_hsynmihre benimde biri miyop biri hipermetrop ve astigmat derecesi de yuksekmiş aldim gözlugumu sonunda bende kullanmak istememistim ama artik mecbur kullanacagim
Elays_ ikiartibirfilm 90 liraydi sanirim bedavaya alamiyorsunuz yani en ucuzuna bile 250 lira para verdim