Ecenur0 Kızlar merhaba bebeğim 5 ay 11 günlük bi arkadaşımız var bazen görüşüyoruz ay çocuk sensiz uyumuyor sürekli seni istiyor otizm olabilir mi falan dedi nasıl sinirimi bozdu kendi çocuğunu görmüyor bişey de demek istemiyorum niye böyle değişik insanlar var anlayamıyorum ya 🤦♀️
Melis1706 Ecenur0 bi cocugun annesine bagliligi otizm belirtisi nasil olabilir bircok nedenleri var bosverin moral bozmaya yer aramis o arkadasiniz insanlar ama gercekten bazi laflarinla can skiyorlar
Teomom1 Ecenur0 internetten iki bilgi okuyan hemen teşhis koyuyor ya. İki gram aklı olmayan insanlar da kendini akıllı zannediyor. Bebeğinizin size bağlı olması niye otizm göstergesi olsun ki. Hayatımda duyduğum en saçma şey. Hiç üstünde bile durmayın o saçma yorumun. Canınızı sıkmaya değmez.
Deletedmom_75 Ecenur0 Maalesef değişik insan hep var hep var olucak, kafayı yemiş insanlar cani sıkılan otizm teşhisi koyuyor😑 Bende bugün resmen yaşlı teyze terörüne uğradım çocuğu ma zorla.seker verdi🙄 Bu ülkede çocuk yetiştirmek zor sinav
Kbr-a Ecenur0 8 aylık bebeğim bensiz uyumaz çünkü en yakını benim olması gereken de bu.. ben annesiyim ve bebeğim gayet sağlıklı.. ne saçma düşünceli insanlar var 😒
Ecenur0 Deletedmom_75 gerçekten çok zor anlamazlar biz böyle yapardık derler bizim zamanımızda böyle değildi derler derler de derler
Kaderelanur Ecenur0 ay şu insanların gereksiz çok bilmişliği , karşındakinin piskolojisini düşünmeden patavatsızca konuşmaları beni bitiriyor ya , her çocuk kendine özeldir lütfen stres yapmayın kulak asmayın böyle şeylere
Ecenur0 Kaderelanur teşekkür ederim yok kulak asmıyorum aksine bebeğim olduktan sonra insanların nasıl biri olduğunu anlıyorum 🤦♀️