kubrella Kizlar ablam doğum yapacak bebise hediyeler aldım altında takicaz ablama da bişey almak istiyorum ama aklıma hiç bir şey gelmiyor lohusaya ne alınır 😂
35lavanta kubrella Güzel bir su matarası al malum şuan çoook su içmesi gerekiyor hem elinin altında olur hem insan birşeyi bepenince daha çok içesi yitesi gelir ya o kaptan aklıma direk o geldi yeterince masraf yapmışsınız zaten 😂😂😂 Korsede alabilrisin yamuna 🤔
zeynepdurunun_annesi kubrella kesinlikle göğüs kalkanı alırdım. Çevremdeki tüm lohusalara götürüyorum almadılarsa
Saafie kubrella Bizde anneye birşey alınmıyor ama ben yeğenim doğunca sepet yapmıştım, sepetin içine yengemede şal koymuştum ☺️🌸
kubrella 35lavanta ay su matarasi çok mantıklı çünkü bir önceki doğumunda ben bikmistim su taşımaktan 😂😂😂
kubrella Saafie aslında biz de de alinmiyor yeğenime çok şey alınca ablam da mutlu olsun dedim malum o zaman daha hassas olunuyor ya 😂
drns kubrella ablanızı en iyi siz tanırsınız ne alırsanız mutlu olur onu düşünün ihtiyaçlar illaki alınıcak ona özel bişey alın gördüğü zaman mutlu olabileceği
Lolik kubrella aklıma termos geldi , bebeğiyle ilgilenirken çayı kahvesi hep soğuyacak termosunda sıcak içeceğini içerken hep aklına gelirsiniz
ahseneslihann kubrella Onun ve bebeğinin baş harfinin iç içe tasarlandığı güzel kolyeler oluyor, altın gümüş durumunuza göre bakabilirsiniz alışveriş uygulamalarında da var 🌸
zeynepdurunun_annesi kubrella ikisi farklı şeyler bence gümüş kapak sürekli kullanılmıyor diye biliyorum ben göğüs kalkanı olmasa ne yapardım acaba diye hep düşündüğümden herkese tavsiye ediyorum yüzyılın icadı benim gözümde 😂😂