Merhaba anneler, bebegim 2 aylık memeden hiç kalkmiyordu saatlerce emzirdigimi biliyorum bıraktığım an sanki emmemiş gibi meme aramaya ve ağlamaya başlıyordu tekrar emziriyordum göğsümde surekli uyuyakalıyordu çok huysuzlaninca ve idrarinda bezinde pembemsi kanli çiş yapnca hastaneye götürdük idrar yolu enfeksiyonu çıktı yetersiz beslenmeden kaynaklı olabileceğini söylediler kilo alımı doğumda 3330 doğdu 4 400 oldu aslında saglik ocağında kilosu gayet iyi dediler gunde en az 5 6 sefer de bez değiştiriyorum enfeksiyonu geçti çok şükür ama şimdide son 4. 5 gündür memeyi emmek istemiyor ağlıyor emmiyor bende sagip veriyorum ama yetersiz geliyor tahminimce çünkü tekrar istiyor doymuyor ama memeye asla gelmiyor bende mama vermeye başladım son çare gunde 2 kez destekliyorum sütümle şiringa ile kaşıkla verdik ama damagina zarar vereceğimden korkup biberonla verdim 2 gündür yalnızca gunde 2 Kez şimdi napmam lazım kafam allak bullak biberonla vermesem çığlık çığlığa ağlıyor memeye gelmiyor sagip versem güzelce içiyor ustune mamayida içiyor uyuyor kızlar bana bi çözüm önerin lütfen 🥺