Bir kolik annesi olarak yazıyorum, neler çektim ah neler, 24 saatte sadece 1 saat uyurduk kullanmadığımız damla rezene kimyon anason hiç bir şey kalmadı hıc biride fayda etmedi etmiyor inanın insan kendını bunlarla kandırıyor gitmediğim hastane kalmadı doktorlar açık açık yüzüme söyledi çekeceksin dedi bunun tek ilacı zaman hıc bir sey yiyemiyordum korkumdan gaz yapacak diye ama degişen bişey oldu mu hayır olan sütüne oldu azaldı, ben hepsini 2. Ci ayda bıraktım sinirlendım 3.cü ayda gaz sancılarımız azalmaya farketmeye başladı 4.cü ay dayız İyiyiz şükür atlattık benım sana verebileceğim en güzel tavsiye eger bebegin cok agladıysa ve uyuyamıyorsa gece direk banyoya sok arkasından emzir ve karnını doyur uykuya daha rahat geçiyor üstelik bebekler banyoda daha rahat cıkartıyor gazını bir diger tavsiyem de bebegin iyi oldugu anları yakala ve masaj yap bezini aç bacaklarını karnına dogru hafifce bastır sen öyle yaptıkca bebegin ıkınacaktır birde gece agladıgı zaman bebegini al yukarı aşagı dogru kaldır indir gaz hareket ettikce daha kolay çıkar ben bunlardan daha cok fayda gördum paylaşmak istedim 😊