cananata01 Oğlum 2.5 aylık 11 farklı emzik aldım hiç birini tutmuyor bakkal emziği bulamadım Adanada yaşıyorum çevresinde olan veya internet sitesi var mı Allah için yardımcı olsun yaaaa
nernec cananata01 resim ekleme şansınız var mı ilk defa duyuyorum arastılarım nete yazdım ama ucu kavcuk mu eğer öyleyse bibs kavcuk benziyor
Buse18062 Aventin ucu yuvarlak olan emziğini denediniz mi benim oğlum onu tuttu belki sizinki de tutar
cananata01 nernec valla eski zaman bakkal emzikleri bu kauçuklardan büyükmüş kesin tutar diyorlar bende bilmiyorum ki
nernec Buse18062 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQRSb6-8iQbCMuk_vyyaLkDip6fEMDVp5moA&usqp=CAU
atlasinannesi2 nernec bibs veya frig iki markada aynı. Wee babynin ki çok sert benim oğlum bibs kullanıyor 13 aylık doğduğundan beri kullanıyoruz
nernec cananata01 anladım dedim gibi ekledim görseldeki gibiyde bibs en yatkını bakkal emziğinin de ucu kaucukmus sadece büyük
nernec atlasinannesi2 doğrudur hic kullanmadım philips tuttuk bizde ama hanım efendinin dediği emzik bibs benziyor bibs birde baya kullanan var wee baby normal kaucuk olmayan kullandık dediğiniz gibi sert demekki oda öyleymiş
cananata01 Yarim_Kilo_Kiyma çünkü özellikle uyumadan önce sürekli bi destek istiyor bu durumda da acıkmasa bile mamayı tercih ediyor bu yüzden sürekli gaz problemi yaşıyoruz emzik alıyor almıyor değil fakat emziği emerken ağzından düşüyor bu defa yine ağlıyor düşünce Yani doğru emzik değil sanırım bizimki